De cryptowereld is constant in beweging en er ontstaan voortdurend nieuwe kansen om geld te verdienen. Ik gebruik zelf Crypto Mastery van AllesOverCrypto om op de hoogte te blijven van alle veranderingen.

In deze Crypto Mastery review lees je:

  • Waarom goede kennis in de cryptowereld veel geld waard is
  • Wat je krijgt bij Crypto Mastery
  • Waarom ik denk dat het crypto mastery abonnement het geld waard is

Nooit meer een goede op rendement met crypto missen?

Waarom Crypto Mastery?

In de crypto wereld liggen heel veel kansen om geld te verdienen. Er zijn continu nieuwe DeFi-projecten waar je hoge rentes kunt vangen. Je kunt NFTs krijgen of kopen die geld waard zijn. Soms krijg je zelfs gratis tokens bij een airdrop.

Er zijn een aantal problemen mee.

  • Iedere poging die je doet om geld te verdienen kost tijd en/of geld (transactiekosten).
  • Er zijn scams en je loopt het risico dat je (een deel van) je geld verliest.
  • Dan zijn er nog gewoon kansen en projecten die wel legitiem zijn, maar die gewoon niet zo goed in elkaar steken.

Een filter, iemand die voor jou de krenten uit de pap vist, is dus veel geld waard.

Je bespaart dan zowel tijd als geld én je vindt kansen die je zelf niet zou vinden.

Dit is waar Crypto Mastery van AllesOverCrypto komt kijken.

Wat is Crypto Mastery?

Crypto Mastery is een abonnement waarbij jij continu op de hoogte wordt gehouden van nieuwe kansen in de cryptowereld.

Deze kansen zijn door Martijn Houttuin van AllesOverCrypto en zijn teamleden beoordeeld.

Wellicht zie je hieronder een paar termen waar je nog nooit van gehoord hebt. Geen nood. In het betaalde kanaal zitten heel veel video's en geschreven gidsen, zodat je precies weet wat je moet doen.

Je krijgt signalen over de volgende zaken.

Yield Farming

Decentrale exchanges (DEX) werken met een liquidity pool. Mensen stellen cryptomunten beschikbaar voor de klanten van de beurs en krijgen in ruil hiervoor een beloning.

Soms is deze beloning wel heel royaal. Uitschieters van ver boven de 1000% komen soms voor. Als dit soort uitzonderingen er zijn, krijg jij een seintje.

Hierbij doet het team alvast wat onderzoek, zodat de kans klein is (helemaal uitgesloten is het nooit) dat je je geld in een bodemloze put stort.

Staking

Staking is het laten staan van crypto om een netwerk te beveiligen of om rente te verdienen. Ook hier zijn soms interessante mogelijkheden om geld te verdienen, zoals deze mogelijkheid die uiteindelijk meer dan 100% rendement op jaarbasis oplevert. 

Crypto mastery staking signal

ICO

Een ICO oftewel een Initial Coin Offering is wanneer een team achter een cryptoproject voor het eerst coins geld gaat ophalen door coins te verkopen. Soms is er een goede reden om vroeg in te stappen. Dit kan zijn omdat een project veelbelovend is, maar soms krijgen de eerste investeerders ook allerlei extraatjes.

Ook bij de ICO's geldt dat het kaf alvast van het koren is gescheiden.

IDO

Een IDO is een variant op een ICO, waarbij coins voor het eerst worden aangeboden op een decentrale cryptobeurs als Uniswap of Pancakeswap.

IDO staat dan ook voor Initial DEX Offering.

Er is vaak heel veel geld te verdienen met een IDO, zeker als je er vroeg bij bent. Maar ook hier geldt dat er van alles mis kan gaan. De screening van het team van AllesOverCrypto helpt jou bij het maken van de juiste beslissingen.

Airdrops

Bij een airdrop heb je de mogelijkheid om gratis crypto te verdienen. Af en toe zijn er airdrops waarbij je honderden of duizenden euro's kunt verdienen.

Voorbeeldje: Iedereen die voor eind 2020 op de DEX Uniswap had gehandeld, had 400 stuks van de coin UNI gekregen. Totale waarde op het hoogtepunt, meer dan $16000.

Nu komen dit soort airdrops niet dagelijks voor, maar er zijn af en toe zeker mooie kansen. En deze krijg je door via de heren van AOC.

Let op: ook al doet het team van AllesOverCrypto er alles aan om te voorkomen dat je verlies maakt, de adviezen zijn niet zaligmakend. Doe ook altijd even je eigen research en leg niet al je eieren in een mandje.

On-chain analyse

Een hele mooie bonus dit, je krijgt ook on-chain analyse. Dit is een vorm van technische analyse waarbij je kijkt naar wat er op de blockchain gebeurt. 

Dit kan heel waardevol zijn om te voorspellen wat er met bijvoorbeeld Ethereum gaat gebeuren, zoals uit onderstaand plaatje blijkt. 

crypto mastery on chain analyse

Educatie

Het mooie aan Crypto Mastery is dat je niet alleen passief signalen krijgt. Er zijn ook livestreams en video's waarin jij zelf kennis opdoet over crypto.

Deze kennis is veel waard. Het voorkomt dat je fouten maakt bij het volgen van de signalen. Je schat kansen die je zelf tegenkomt ook veel beter op waarde.

Eindoordeel Crypto Mastery

Crypto Mastery is voor mij het perfecte filter voor de nieuwste ontwikkelingen in de cryptowereld. Martijn en het team van AllesOverCrypto pikken de grootste kansen er uit en ik volg een groot deel hiervan gewoon op.

Als je nog niet weet hoe alles werkt, dan leer je dit eenvoudig dankzij de video's en geschreven gidsen. 

En heel belangrijk, als het risico te groot is, dan wordt het signaal ingetrokken.

crypto mastery risico analyse

Als je een paar honderd euro aan crypto hebt staan en je spreidt je kansen, dan haal je het abonnementsgeld er met gemak uit. Kortom, buiten alle kennis die ik opbouw, verdien ik behoorlijk wat knaken door de signalen op te volgen.

Nooit meer een goede op rendement met crypto missen?

Praktische vragen over Crypto Mastery

Wellicht heb je nog wat vragen over Crypto Mastery. Hieronder vind je een antwoord op de vragen die ik het meest binnenkrijg.

Hoe krijg je de signalen?

Je krijgt de signalen van Crypto Mastery in Discord. Dit is een populaire chatapp die oorspronkelijk voor gamers is bedoeld. Alle berichten komen binnen in aparte kanalen, zodat je de signalen makkelijk terug vindt.

Zelf gebruikte ik Discord nog niet, maar het is niet zo moeilijk om de app onder de knie te krijgen.

Wie zitten er achter Crypto Mastery?

Crypto Mastery is een product van het bedrijf AllesOverCrypto. Dit is een van de grootste 'opleiders' op het gebied van Crypto in Nederland. Lees hier meer over dit bedrijf.

Martijn Houttuin is de drijvende kracht achter Crypto Mastery. Hij is sinds 2016 actief in de crypto en nu een paar jaar betrokken bij AllesOverCrypto.

Wat kost Crypto Mastery?

Je hebt twee keuzes. Je betaalt in een keer voor een jaar €497 of je kiest voor de maandelijkse betaling van €47. Bij de jaarbetaling krijg je dus een korting mooie korting van 13%.

Wat als ik niet tevreden ben?

Je kunt in de eerste 14 dagen je abonnement op Crypto Mastery inleveren en dan krijg je je geld terug. Is het product dus toch niet wat je ervan verwacht, dan kun je dit altijd nog doen.

Altijd op de hoogte van de laatste manieren om geld te verdienen met crypto? 

BELANGRIJK: Je bent zelf verantwoordelijk voor de investeringen die je doet. De informatie die je hier leest mag niet als financieel advies worden opgevat. Beleggen brengt risico en je kunt (een deel van) je inleg verliezen. De links op deze pagina kunnen affiliate links zijn, waarbij ik een commissie ontvang als jij in zee gaat met een bepaalde partij. Dit kost jou nooit extra geld. 


LEER MEER OVER INVESTEREN EN FINANCIËLE VRIJHEID

crypto trading signals review

Crypto Trading Signals Review (AllesOverCrypto)

Crypto Trading Signals is een nieuw product van de mannen achter AllesOverCrypto. Als jij aanmeldt voor deze service krijg jij bericht van actuele trading alerts inclusief instructies zoals stop-loss en take profit. Dit is wat je verwacht, maar stiekem krijg je Lees meer

Crypto Trading Signals Review (AllesOverCrypto)
investeren in private equity

Beleggen in private equity

Beleggen in Private Equity (PE) klinkt als iets wat alleen voor de rijken van de wereld is weggelegd. Je belegt via een investeringsfonds in bedrijven die niet aan de beurs genoteerd zijn, zoals familiebedrijven als start-ups.Je leest in dit artikelWaarom Lees meer

Beleggen in private equity

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}