Over Zet Je Geld Aan Het Werk

Zet Je Geld Aan Het Werk is een website over beleggen en investeren. Doel is om zoveel vermogen op te bouwen dat ik vroeg met pensioen kan.  

De standaardweg naar een vroegpensioen is het investeren in indexfondsen. Ik geloof er zeker in dat een van de meest effectieve manieren is om financieel onafhankelijk te worden.  

Tegelijkertijd zijn er tal van andere manieren waarop je je geld aan het werk kunt zetten. Sommige manieren zijn passief, andere actief. Dit laatste is superleuk om te doen. 

Deze website is voor ondernemers en werknemers die hun geld willen inzetten om hun vrijheid te vergroten.  

Welke onderwerpen behandel ik ?

Op deze website lees je allerlei onderwerpen over investeren, beleggen en geldzaken. Alle soorten investeringen komen voorbij. Passief en actief. Risicovol en minder risicovol.  

Ook de wat minder traditionele investeringen, zoals cryptovaluta en beleggingen in waardevolle spullen passeren de revue. 

Ik bespreek zowel strategische onderwerpen (portfolio’s etc.) als praktische onderwerpen.  

Ik heb het niet alleen over hoe je geld kunt verdienen. Geld besparen is net zo belangrijk.  

Ik ga ervan uit dat je ook nog een beetje wilt genieten tussendoor. Dat wil ik zelf in ieder geval wel. Als het over besparen gaat, heb ik het dan alleen over besparingen op dingen die je toch gewoon moet kopen.  

Verzekeringen, energie, boodschappen en dat soort dingen.   

Een ander onderwerp dat ik mateloos interessant vind, is de kijk op geld. De mindset. Hoe ga je om met geld. Hoe ga je om met risico en hoe leer je mogelijkheden te zien om geld te verdienen.  

Ik zal dan ook geregeld aandacht besteden aan dit onderwerp. Deze lessen zijn natuurlijk ook toepasbaar op andere onderdelen van je leven.  

Wie zit er achter Zet Je Geld Aan Het Werk? 

Op deze website bespreek ik af en toe persoonlijke details over mijn financiële situatie en investeringen. Ik blijf dan ook liever anoniem. Om je toch een beeld te geven – je hebt te maken met een man van halverwege de dertig met gezin. Ik woon in het Oosten en heb een stabiele baan bij de overheid. 

Mijn doel is om vroeg met pensioen te gaan. Over een jaar of twintig wil ik niet meer hoeven werken. Ik ben er stellig van overtuigd dat dit voor relatief veel mensen is weggelegd. Tegelijkertijd realiseer ik mij ook dat er mensen zijn die het niet zo makkelijk hebben. Ik hoop dat ik hen wel kan helpen met wat principes.  

Contact

Wil je vragen stellen aan Mr. ZJGAHW. Dat kan altijd. Gebruik onderstaand e-mailadres.

info@zetjegeldaanhetwerk.nl