AllesOverCrypto ken je wellicht van de reclame op TV of van hun educatie producten over crypto. Missie van het bedrijf is om beginnende investeerders in cryptocurrencies te helpen om wegwijs te worden in dit wereldje.

Laten we wel wezen, dit is geen overbodige luxe. Termen als wallets, sharding en NFT's kunnen in het begin verwarrend zijn.

Dit maakt het wel des te belangrijker dat de mensen die jouw educatie verzorgen eerlijk en betrouwbaar zijn. In dit artikel lees je dan ook hoe dit zit bij AllesOverCrypto.

Wat is AllesOverCrypto?

Belangrijk om te weten voordat je met een bedrijf in zee gaat? Is het betrouwbaar. Wat is AllesOverCrypto voor bedrijf en wie zitten erachter? 

Missie van het bedrijf

De missie van AllesOverCrypto is helder. De oprichters geloven heilig dat de blockchain en cryptovaluta de wereld gaan veranderen. 

Zij helpen graag beginnende en gevorderde investeerders om wegwijs te worden in de wereld van crypto. Dit doen ze door kennis te delen en het belangrijkste nieuws rondom crypto te verzamelen. 

Team

AllesOverCrypto is oorspronkelijk opgericht door Patrick Suiker en Derek en Robin Westra. Deze drie heren zijn crypto-enthousiastelingen van het eerste uur. 

Alles over crypto team

De mannen waren er al bij in 2013, in de prehistorie van de crypto. Sindsdien zijn ze continu bezig geweest met crypto en in 2017 hebben ze het bedrijf AllesOverCrypto opgericht. 

De heren vullen elkaar qua kennis heel goed aan. Derek is afgestudeerd gedragseconoom en weet alles over de psychologie van trading. Robin is de technische expert, terwijl Patrick veel weet over marketing. 

Inmiddels is het team uitgebreid en werken er 13 mensen voor AllesOverCrypto. Sommige van hen kom je tegen bij de producten, zoals Joël Martina. Hij is een ervaren crypto trader. 

Bedrijfsgegevens

Mocht je er aan twijfelen, AllesOverCrypto is gewoon een legitieme onderneming. De belangrijkste gegevens op een rijtje:

Kamer van Koophandel

AllesOverCrypto B.V, geregistreerd onder nummer 83284222

Adresgegevens

AllesOverCrypto;
Herengracht 449A;
1017BR Amsterdam;

Contactgegevens

info@allesovercrypto.nl

Producten van AllesOverCrypto

Alles Over Crypto heeft vier verschillende educatie producten over cryptovaluta. 

Crypto Masterclass

De Crypto Masterclass is het vlaggenschip van het bedrijf. In deze cursus leer je echt alles wat je maar kunt bedenken over crypto. De cursus bevat 15 modules over bijna alles dat met crypto te maken heeft.

In het kort begin je met het fundament: wat is crypto en waarom is het zo revolutionair. Als tweede leer je de basics van het kopen en bewaren van crypto. Hoe doe je dit veilig en hoe voorkom je dat je opgelicht wordt?

Het laatste gedeelte gaat over geld verdienen met crypto. Je leert verschillende methoden voor passief inkomen. In de vier modules over crypto trading leer je enorm veel tips en trucs om in alle soorten markten geld te verdienen. 

Als je alles wilt leren over crypto, schrijf je dan via deze link in voor de gratis webinar. Je krijgt tijdens de webinar de kans om je in te schrijven voor de Masterclass met 50% korting. Mocht je dat nog niet gedaan hebben, tijdens de training koop je ook je eerste Bitcoin. 

Naast de cursus zelf, krijg je verschillende bonussen. Een hiervan is de Crypto Parels, die los €97 kost. 

Wil jij alles leren over crypto en hoe je hier geld mee kunt verdienen? 

Tip: meld je alvast aan bij Bitvavo, de grootste en veiligste exchange van Nederland. 

Crypto Trading Signals

De Crypto Trading Signals is een van de nieuwe diensten van Alles Over Crypto. Je krijgt via de chatapp Discord een bericht op het moment dat er zich goede trading kansen voordoen. 

Zoals ik in mijn uitgebreide Crypto Trading Signals review beschrijf, is het veel meer dan alleen een bericht dat je nu een bepaalde moet kopen (of shorten). Joël en Tyler leggen ook haarfijn uit waarom zij een bepaalde trade zetten. Dit is erg waardevol, omdat je je eigen analyse er nog op los kunt laten.

Ik doe het product tekort als ik zeg dat je alleen maar hoort wanneer je moet kopen en verkopen. Je krijgt ook allerlei educatie over trading, zoals het leren van bepaalde indicatoren. Sterker nog, je kunt zelfs je eigen technische analyse laten beoordelen. 

Je betaalt een maandelijks bedrag voor de Crypto Trading Signals, maar deze verdien je makkelijk terug als je de trades volgt. 

Wil jij de laatste trades ontvangen en meer kennis opbouwen over traden?

Crypto Mastery

De cryptowereld verandert razendsnel en er zijn voortdurend nieuwe kansen om geld te verdienen. Als je druk bezig bent met allerlei andere dingen is het heel moeilijk om al deze ontwikkelingen in de gaten te houden.

Crypto Mastery is een dienst waarin jij op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste mogelijkheden om geld te verdienen met crypto. Je krijgt signalen over NFT's die je kunt claimen, airdrops, mogelijkheden voor yield farming en nog meer.

Ook Crypto Mastery is meer dan alleen simpele signalen wat je moet doen. Er zijn livestreams en je krijgt ook geregeld geschreven uitleg over nieuwe ontwikkelingen. 

Ook bij Crypto Mastery geldt dat je het abonnementsgeld makkelijk terugverdient. Niet alleen door de tips te volgen, maar ook doordat je meer kennis opdoet. In mijn Crypto Mastery review lees je hier meer over. 

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste verdienmogelijkheden in crypto?

Crypto Parels

Er zijn om de haverklap nieuwe cryptomunten in omloop en het grootste gedeelte van deze munten gaat nooit waardevol worden. Het project is niet onderscheidend genoeg of er zitten mensen achter die op zoek zijn naar het snelle geld.

In het e-book Crypto Parels beschrijven de mannen achter AllesOverCrypto 10 cryptomunten die de potentie hebben om tientallen keren over de kop te gaan. Ze beschrijven ook waarom dit zo is en dit maakt het boek heel leerzaam. 

Het mooie aan de crypto parels is dat je eenmalig een bedrag betaalt, maar daarna wel updates krijgt. Meer weten over de parels? Lees dan de review!

Op zoek naar de cryptomunten van de toekomst?

Ervaringen van anderen

Zoals je kunt lezen ben ik behoorlijk positief over de producten van AllesOverCrypto en ik ben niet de enige. 

Kijk maar eens naar de score op Trustpilot, een website waar klanten reviews achter kunnen laten.

Met 660 beoordelingen van gemiddeld 4.8 ster kun je wel concluderen dat het snor zit. 

Alles over crypto betrouwbaar

Conclusie

AllesOverCrypto heeft als missie om investeerders wegwijs te maken in de wereld van de crypto. Daarvoor hebben ze vier producten ontwikkeld. Door dit brede aanbod is er voor ieder wat wils.

Ik heb verschillende producten van AllesOverCrypto gebruikt en ben zeer positief over de kennis die je er opdoet. Ook de reviews van klanten liegen er niet om. Kortom, je kunt met een gerust hart in zee gaan met AllesOverCrypto.

BELANGRIJK: Je bent zelf verantwoordelijk voor de investeringen die je doet. De informatie die je hier leest mag niet als financieel advies worden opgevat. Beleggen brengt risico en je kunt (een deel van) je inleg verliezen. De links op deze pagina kunnen affiliate links zijn, waarbij ik een commissie ontvang als jij in zee gaat met een bepaalde partij. Dit kost jou nooit extra geld. 


LEER MEER OVER INVESTEREN EN FINANCIËLE VRIJHEID

investeren in private equity

Beleggen in private equity

Beleggen in Private Equity (PE) klinkt als iets wat alleen voor de rijken van de wereld is weggelegd. Je belegt via een investeringsfonds in bedrijven die niet aan de beurs genoteerd zijn, zoals familiebedrijven als start-ups.Je leest in dit artikelWaarom Lees meer

Beleggen in private equity
van eck bitcoin vectors etn

Van Eck Bitcoin Vectors ETN

Eind vorig jaar kwam de Van Eck Vectors Bitcoin ETN op de markt. Dit fonds houdt fysiek Bitcoin aan en moet beleggen in Bitcoin toegankelijk maken voor een groter publiek. Ik bekeek het fonds nader. Is het een goede of Lees meer

Van Eck Bitcoin Vectors ETN
indelta review en ervaringen

InDelta review en ervaringen

InDelta is een beleggingsinstelling die indexbeleggen aanbiedt. Ze geloven dat zij de markt kunnen wakker schudden met verantwoorde beleggingsproducten tegen lage kosten. Dat klinkt heel nobel natuurlijk, maar wat is hiervan waar? Dat lees je in deze InDelta Review.Ik behandel hier:Wat Lees meer

InDelta review en ervaringen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}