Crypto Trading Signals is een nieuw product van de mannen achter AllesOverCrypto. Als jij aanmeldt voor deze service krijg jij bericht van actuele trading alerts inclusief instructies zoals stop-loss en take profit. 

Dit is wat je verwacht, maar stiekem krijg je veel meer. Je krijgt toegang tot een actieve community met crypto traders. En er zijn allerlei kansen om meer te leren over het raden. 

Zijn de signals van goede kwaliteit of help jij de mannen achter de service aan meer winst doordat je meedoet met een pump and dump. In deze Crypto Trading Signals review lees je mijn oordeel.

Signals krijgen en samen traden met de beste traders van Nederland. 

TIP: Meld je alvast aan op Binance met code Y9NCJY91 en ontvang 20% korting op al je trades.

Wat zijn de crypto trading signals?

De crypto trading signals zijn precies zoals je verwacht; alerts met concrete handelskansen die zich op dat moment voordoen. 

Je krijgt precies te horen bij welke prijs je moet instappen en waar je moet verkopen. Bij sommige trades ga je short, wat betekent dat je speculeert op een daling. Dit doe je via Binance Futures. 

De crypto signals zijn een abonnementsdienst. Je betaalt €47 per maand om op de hoogte te blijven van de trading opportunities. 

Spoiler: dit haal je er prima uit. 

Meer dan alleen koop- en verkoopsignalen

Als je een abonnement afsluit, krijg je meer dan alleen handelsaanwijzingen. Je leert ook nog eens traden.

Eigenlijk is de naamgeving van het product een beetje ongelukkig, want wat mij betreft heeft de kennis die je opdoet veel meer waarde. 

Op de afbeelding zie je alle Discordkanalen waar je toegang toe krijgt en dat is niet mis. 

Ook de signalen zelf zijn leermomenten. Je krijgt een hele duidelijke inkijk in de redenering achter een signaal. Je kunt dan ook zelf kijken of de analyse klopt

De meeste signal diensten komen niet verder dan een instructie dat je iets moet kopen of verkopen. 

Je krijgt er ook een actieve community bij waarin je kunt leren van andere traders. Je kunt je vragen stellen en je doet geregeld allerlei kennis op over technische analyse of andere trading concepten. Deze kun je gelijk toepassen. 

Alles over crypto signals

Iedere twee weken is er een livestream waarin je leert hoe je technische of on-chain analyse doet. Je mag ook je eigen technische analyse in de shark tank gooien en om feedback vragen. Dit laatste vereist een eigen tijdsinvestering, maar hier leer je ook verreweg het meeste van. 

Wie zitten er achter de signals?

De Crypto Trading Signals zijn van AllesOverCrypto. Dit bedrijf van Patrick Suiker en Derek Westra heeft als missie om Nederlanders en Belgen kennis bij te brengen over crypto. 

Dit doen zij onder andere via de Crypto Masterclass en de Crypto Portfolio en nu dus ook met de handelssignalen. 

Het bedrijf AllesOverCrypto is inmiddels flink gegroeid en er zijn tal van experts bijgekomen. De drijvende kracht achter de signals is trader Joël Martina. Hij stort zich al sinds 2017 op het traden in crypto en doet dit onverdienstelijk.

Hij krijgt hulp van Tyler Polwort, een Amerikaanse trader. Voordeel van deze combi is dat Tyler op andere tijden de markt in de gaten kan houden en hierdoor komen er meer en betere signalen. 

Hoe werken de signals?

De signals werken even simpel als doeltreffend. Jij krijgt een bericht op het moment dat er zich een goede gelegenheid om te handelen voordoet. 

Alle trades vinden plaats op Binance. Sommige trades hebben BTC als basismunt, anderen USDT (stablecoins), maar hier kun je desgewenst ook Euro's gebruiken. 

Houd er rekening mee dat er meestal soms tot wel 10 trades actief zijn, maar dat er ook dagen zijn waarop je volledig uit de markt bent. 

Hoe ziet een signal eruit?

Als je een signaal krijgt, ziet dit er als volgt uit.

crypto trading signal voorbeeld

Bovenin zie je het handelspaar en het timeframe dat geanalyseerd is. Daarnaast staat aangegeven dat dit een short trade is en dat er gebruik gemaakt van limit orders. Als laatste staat de trade op Binance is, zoals bijna alle andere trades. 

Hieronder volgt de onderbouwing. Deze is prima en geeft je de mogelijkheid om zelf verder analyse toe te passen als je dat wilt. Daarnaast wordt er een entry point en een stop-loss gegeven (eigenlijk altijd).

Daaronder staan vijf targets. Op deze targets kun je een deel van de winst nemen of je stop-loss omhoog schuiven. Soms komen er updates waarin aangegeven wordt dat dit is gedaan. 

Als laatste (niet op de printscreen) krijg je altijd nog een plaatje te zien met de technische analyse. 

Heel vet, je kunt de signalen sindskort automatisch overnemen met de software van 3commas. Je klikt de link aan, voert het bedrag in en 3 commas doet de rest. 

Hoe krijg je de signals binnen?

De trading signals werken via de chat-app Discord. Je maakt heel simpel een account voor deze app (met je telefoonnummer of een e-mailadres) en je meldt je aan voor de AllesOverCrypto groep. 

Je klikt vervolgens een link aan die je per e-mail hebt ontvangen en daarmee krijg je toegang tot het besloten gedeelte met de signals. Mocht je er niet uit komen, dan heeft AllesOverCrypto een hele duidelijke handleiding. 

Een andere reden dat er is gekozen voor Discord is omdat er een aantal handige bots zijn gebouwd. Zo krijg je automatisch een berichtje als een van de targets is bereikt op Binance. 

Resultaten

Transparant als de heren zijn, worden de resultaten van alle trades vastgelegd in een logboek. 

Het is belangrijk om te weten dat niet alle trades een schot in de roos zijn. Af en toe draai je verlies met een trade, maar zelden meer dan 10%. Bij de winsten zijn veel hogere uitschieters.

In de periode van 02-04-2021 tot en met 03-05-2021 werden er 44 trades afgemaakt. Hiervan sloten er 17 mensen met een verlies, waarbij het grootste verlies -14% was.  Daar staan 15 trades met winsten ruim in de dubbele cijfers tegen over met uitschieters naar 119%.

De tweede periode waarover een logboek beschikbaar is (de periode van 06-05-2021 tot en met 04-06-2021) wisten Joël en Tyler met een plus af te sluiten, ook al daalde de markt in zijn geheel flink.  

Al met al is het een hele lucratieve aangelegenheid om de signals te volgen. Zelfs als je €100 per trade in legt, haal je de prijs voor het abonnement er vrij makkelijk weer uit. 

Eindoordeel

We kennen de mannen van AllesOverCrypto van de Crypto Masterclass en de Crypto Parels. Ook dit product is weer van goede kwaliteit.

Voor €47 per maand krijg je een hoop winstgevende signalen. Als je voldoende kapitaal inzet (reken een €300-500 per trade), maak je puur op de signals al flinke winst. 

Vaak maken signal diensten je wat lui, doordat je niet leert waarom je een bepaalde trade moet insteken. Dat is bij deze signal dienst wel anders. Je krijgt er een gratis community en kennis bij. 

Kortom, de signals zijn het abonnementsgeld dubbel en dwars waard. Kom ik jou binnenkort tegen in het Discordkanaal? 

Signals krijgen en samen traden met de beste traders van Nederland. 

TIP: Meld je alvast aan op Binance met code Y9NCJY91 en ontvang 20% korting op al je trades.


BELANGRIJK: Je bent zelf verantwoordelijk voor de investeringen die je doet. De informatie die je hier leest mag niet als financieel advies worden opgevat. Beleggen brengt risico en je kunt (een deel van) je inleg verliezen. De links op deze pagina kunnen affiliate links zijn, waarbij ik een commissie ontvang als jij in zee gaat met een bepaalde partij. Dit kost jou nooit extra geld. 


LEER MEER OVER INVESTEREN EN FINANCIËLE VRIJHEID

ftx token ftt

FTX Token (FTT)

FTT, oftewel FTX Token, is een cryptomunt die uitgegeven is door de cryptobeurs FTX.FTX is een van de grootste cryptobeurzen van de wereld. Je kunt de coin FTX gebruiken op deze exchange, maar je kunt ze ook gewoon verhandelen als Lees meer

FTX Token (FTT)
3commas review

3Commas Review, Ervaringen en Gids

3Commas is een van de meest gebruikte crypto trading software op het internet. De software van 3Commas is erg populair omdat deze 24/7 namens jou kan handelen.3Commas is het meest bekend is als trading bot, maar is ook een uitstekende Lees meer

3Commas Review, Ervaringen en Gids

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}