• Home
  • Blog
  • Crypto
  • Crypto Parels 2021 review – Met welk Crypto Portfolio maak jij een klapper?

De Crypto Parels 2021 van Derek Westra en Patrick Suiker is een portfolio met daarin 10 cryptomunten die kans maken om een grote klapper te maken. In het e-book, exclusief te koop bij AllesOverCrypto vind je de 10 munten die door de mannen uitgekozen.

Dat is niet het enige. Ze doen ook hun methodologie uit de doeken. Ik zal later uitleggen waarom, maar dit is de grootste meerwaarde van deze review. 

In deze Crypto Parels 2021 review lees jij:

  • Wat je krijgt als je Crypto Parels 2021 bestelt
  • Mijn meningen en ervaringen over het Crypto Portfolio 2021
  • Wat de potentiële winst is als de heren gelijk hebben
  • Of Derek Westra en Patrick Suiker te vertrouwen zijn
  • Vertel ik je waar je zelf nieuwe parels vindt

Ga jij op zoek naar grote winsten door te parelvissen met Derek en Patrick?

Wat is het Crypto Parels 2021 e-book?

In het Crypto Parels 2021 e-book (PDF) geven Patrick Suiker en Derek Westra 10 altcoins met veel potentie vrij. De mannen zijn honderden uren bezig geweest met hun onderzoek. Zij geven niet alleen de lijst met munten, maar ook een hele goede onderbouwing. 

Waarom crypto parels zoeken?

Ieder jaar zijn er crypto coins die als een raket omhoog schieten. Als jij net de juiste coin had uitgekozen, dan zat je gebakken. 

Het is alleen niet zo dat je zo maar wat raak kunt kopen. Iedere idioot die een paar lijnen code kan tikken, kan een eigen cryptomunt beginnen. Je hebt behoorlijk wat onderzoek nodig om het kaf van het koren te scheiden. 

Dit kun je uiteraard zelf doen (dat is ook hartstikke leuk!), maar met dit e-book hoeft dit niet meer.

Hoeveel winst kun je halen?

Hiernaast zie je een lijstje met coins uit eerdere jaren, ware parels. 

Eerlijk is eerlijk, zulke winsten zijn tegenwoordig toch wat zeldzamer.

 De markt is beter geworden in het herkennen van goede munten. Het halen van dergelijke torenhoge rendementen is tegenwoordig wat moeilijk. 

Maar goed, ook voor een rendement van 500% is het prima zaken doen.

beste cryptomunten 2021

Let wel: deze winst is allerminst gegarandeerd. Ook goede projecten halen het soms niet door allerlei redenen. En hoe goed Derek en Patrick hun onderzoek ook doen, ze kunnen het ook gewoon mis hebben. 

Om die reden zowel Derek en Patrick als ik je aan om kleine investeringen te doen in deze parels. Zelfs een paar tientjes links en rechts kan al leuk uitpakken. Investeer geen geld dat je niet kunt missen en beschouw je investering als verloren.

Zoals je verderop in deze review leest, heb ik weinig redenen om aan het onderzoek te twijfelen. Dat ontslaat je niet van de plicht voor DYOR, oftewel Do Your Own Research.

crypto gems 2021

Zoals je op de afbeelding ziet, kun je nog steeds hele mooie winsten halen. Vergeet niet dat deze winsten in drie maanden gehaald zijn. 

Wie zijn Patrick Suiker en Derek Westra?

Patrick Suiker en Derek Westra zijn de oprichters van AllesOverCrypto, een van de grootste websites van Nederland over Crypto. Derek en Patrick lopen al sinds 2013 mee in het wereldje en kennen het klappen van de zweep. Ze hebben successen meegemaakt, zoals €10.000 winst in een uur, maar ook grote fuck-ups, zoals een hack waarbij ze €50.000 verloren. 

Sinds 2017 houden Derek en Patrick, beide afgestudeerd economen, AllesOverCrypto bij. Ze hebben ook de Crypto Masterclass gelanceerd, een cursus waarin zij beginners en gevorderden op weg helpen in de wereld van de Crypto. 

patrick suiker betrouwbaar

Patrick Suiker 

derek westra betrouwbaar

Derek Westra

Wat kost Crypto Parels 2021

Normaal gesproken vragen Patrick en Derek €200 voor dit e-book. Via deze speciale link betaal je slechts €97. 

Hoe ziet het crypto portfolio 2021 eruit?

Het boek bestaat uit drie onderdelen. Het eerste is een uitleg van de onderzoeksmethodologie. Het tweede gedeelte is een uitleg van de verschillende munten en hun voor- en nadelen. Als laatste volgt er een uitgebreide uitleg over hoe je de coins koopt.

Onderzoeksmethodologie

Om te laten zien waarom ik zoveel vertrouwen heb in het onderzoek van Derek en Patrick, geef ik je een inkijkje in hun methodologie. Ze hebben de volgende onderdelen allemaal onderzocht en daaruit een weloverwogen keuze gemaakt.

Team, adviseurs en partners

Wie zitten er achter een coin en hoeveel ervaring hebben deze mensen? Soms is dit wat lastig te beoordelen, omdat de teams anoniem opereren. De kracht van het team is vaak een aardige voorspeller van het succes van een coin. 

Even belangrijk zijn de adviseurs en de partnerships. Deze geven vertrouwen aan een coin. 

Whitepaper

Veel crypto projecten hebben een whitepaper waarin uitgelegd wordt wat een munt doet en hoe deze technisch werkt. Een goede whitepaper is geen garantie voor een goed project, maar het zegt wel iets over hoe serieus een team is.

Het idee / businessmodel

De blockchain is lang niet altijd de meest logische oplossing voor een probleem. Lost de munt echt een probleem op en is er ook een mechanisme om vraag te creëren naar de coin zelf?

Concurrentie

Er zijn al ongelooflijk veel cryptomunten; kijk bijvoorbeeld maar naar de grote hoeveelheden privacy coins. Voegt een project echt iets toe of is het oude wijn in nieuwe zakken?

Werkend product/roadmap

Is er al een werkend product of bestaan de ideeën alleen nog maar op papier. Dat laatste hoeft geen probleem te zijn, maar dan moet er een realistische roadmap zijn om de zaak toch draaiende te krijgen. 

welke crypto investeren 2021

Token- / coinkarakteristieken en marktkapitalisatie

Dit is een niet te onderschatten onderdeel van een cryptomunt, hoe werkt de 'economie' van de munt. Is er inflatie en zo ja, hoeveel? Welk gedeelte van het totale aanbod is in handen van het bedrijf achter de munt en hoeveel is er in handen van holders? Een laatste belangrijke vraag: wat is de huidige marktwaarde van een coin? Is er veel ruimte voor groei? 

Weinig groeimogelijkheid is niet per se een probleem, want dan is er ook wat minder risico. 

Populariteit / hypegehalte

Voordat een coin echt kan stijgen, is er toch vaak wat hype nodig. Het team, de adviseurs en de community zorgen hier samen voor. Derek en Patrick kijken bijvoorbeeld naar de grootte van de communities om te beoordelen of er een kans is op een grote stijging.

Verhandelbaarheid

Tja, als een project al een tijdje bestaat en het is alleen maar te koop op een kleinere exchange, dan is er niet veel voortgang. Als een project nog maar kort bestaat en al te verhandelen is op een paar kleinere exchanges, dan is er juist veel winst te behalen. De massa kan de coin dan nog niet kopen. 

Beschrijving per munt

Na de methodologie geven Patrick en Derek een uitgebreide beschrijving per cryptomunt. Ze bespreken niet alleen de sterke punten van de coins, maar belichten ook de risico's. Dit laatste is heel handig als je je eigen onderzoek gaat doen. Je kunt dan controleren of de risico's zijn uitgekomen. 

Aankopen en opslaan van crypto parels

Het laatste gedeelte van het boek is een uitgebreide handleiding over hoe je de coins koopt en opslaat. Uiteraard begint je reis bij Bitvavo, waar je Bitcoin of Ethereum koopt. Vervolgens moet je vaak naar kleinere beurzen toe. 

Er zijn slechts een paar coins bij die ook te koop zijn op Binance

Soms is het alleen mogelijk om de crypto parels op te slaan op een software wallet. Een paar proejcten zijn gelukkig ook veilig op te slaan op een hardware wallet

Mijn ervaringen met de Crypto Portfolio 2021

Als ik eerlijk ben, ben ik een beetje onder de indruk van de hoeveelheid werk die Derek en Patrick in dit onderzoek hebben gestoken. Naast de 10 munten die zij uitgelicht hebben, zijn er 80 anderen uitgebreid onderzocht en 250 projecten zijn bekeken. 

Reken voor de gein eens uit hoeveel tijd je zelf kwijt zou zijn aan al dit onderzoek. Honderden uren. 

Wat vooral ook handig is, is dat er duidelijke aankoopinstructies bij staan. Vooral de wat kleinere exchanges als TradeOgre werken wat minder intuïtief dan de grotere exchanges als Binance

Uiteraard heb ik de munten in het e-book ook zelf bekeken. Het zijn stuk voor stuk munten met een grote potentie. Bij een van de munten ben je zelfs een beetje te laat. Deze staat nu al een paar weken vrij stabiel onderin de top 100, al denk ik dat er nog zeker potentie voor groei.

Het meest waardevolle aan het e-book is niet de lijst met munten, maar de methodologie. Je kunt nu ook zelf parels duiken. Je weet waar je op moet letten en dat heb ik zelf dan ook gedaan.

Crypto Parels komt als PDF en is dus makkelijk te lezen op verschillende soorten apparaten, ook op de mobiele telefoon. 

Gratis updates

Het mooie aan de Crypto Parels 2021 is dat je gratis updates krijgt, je hoeft dus niet later een nieuwe Crypto Parels PDF te kopen. 

UPDATE: Oktober 2021

Begin oktober hebben Derek en Patrick ook een update uitgebracht van hun portfolio. Ze gaven het meest recente nieuws over de parels en een update over de behaalde resultaten. 

Die zijn niet mis. Er zijn flinke rendementen gerealiseerd in de afgelopen periode, zeker als je af en toe eens gecasht hebt. 

De absolute klapper zie je in de kolom hiernaast. Ook al zijn de coins flink gestegen, er is zeker nog potentie voor een verdere stijging. 

crypto miljonair worden

De munt uit de afbeelding is nog doorgestegen richting de $10. Nu staat deze weer iets boven de $2, terwijl er goede redenen zijn om aan te nemen dat de echte stijging van de munt nog moet komen. In de update van oktober staat deze coin nog gewoon vernoemd. 

Parel vervangen

Een van de coins in de lijst met parels is vervangen. Bij een van de projecten is het team opgestapt. Er zijn wel anderen met het project verder gegaan, maar het is maar de vraag hoe dit verder afloopt.

Terecht wat mij betreft dat dit project uit de lijst gehaald is. En mooi dat je hier updates van krijgt. 

Ga jij op zoek naar grote winsten door te parelvissen met Derek en Patrick?

BELANGRIJK: Je bent zelf verantwoordelijk voor de investeringen die je doet. De informatie die je hier leest mag niet als financieel advies worden opgevat. Beleggen brengt risico en je kunt (een deel van) je inleg verliezen. De links op deze pagina kunnen affiliate links zijn, waarbij ik een commissie ontvang als jij in zee gaat met een bepaalde partij. Dit kost jou nooit extra geld. 


LEER MEER OVER INVESTEREN EN FINANCIËLE VRIJHEID

DEGIRO Review en ervaringen

DEGIRO review en ervaringen

Laatst bijgewerkt: 17 december 2021DEGIRO is misschien wel Nederlands bekendste broker. Het is ook niet voor niets de plek waar ik in 2014 mijn eerste aandelen kocht. In deze DEGIRO review lees je mijn ervaringen met deze broker.DEGIRO is een Lees meer

DEGIRO review en ervaringen
investeren in private equity

Beleggen in private equity

Beleggen in Private Equity (PE) klinkt als iets wat alleen voor de rijken van de wereld is weggelegd. Je belegt via een investeringsfonds in bedrijven die niet aan de beurs genoteerd zijn, zoals familiebedrijven als start-ups.Je leest in dit artikelWaarom Lees meer

Beleggen in private equity

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}